TjänsterÄnglamassage
1h helkroppsmassage med eteriska oljor och litet änglabudskap

Änglamassage är en massageform som jobbar på tre plan samtidigt, det fysiska, det emotionella och det andliga planet. Syftet med änglamassage är att få bort spänningsmönster i kropp och själ för att ta emot mer ljus och kärlek i livet. Smärta i vår kropp och själ är erfarenheter från tidigare upplevda trauman och känslor som lagrats i vår kropp. Via Änglamassage kan tidigare känslor frigöras.

Eteriska oljor går igenom huden och påverkar kroppens egna funktioner och påskyndar en självläkning. Framfrallt påverkas huden, vävnader och muskler. Oljan utsöndras via urinen. Det tar ca 1-5 dygn. Kom gärna nyduschad och osminkad till behandlingen, då det är bra att låta oljan sitta kvar på kroppen för bästa effekt.

Änglamassage är en behaglig massageform som ger ett ökat välbefinnande.

Pris: 550kr

Vägledning via messenger eller mejl
Har du några frågor om din tillvaro som du önskar svar på? Eller vill du ha ett allmänt PM om dig från änglarna och guiderna? Kanske det finns någon avliden närstående som du skulle önska råd ifrån eller har någon fråga om dig själv till? Jag tonar in mig på din energi och tar kontakt med dina änglar/guider för att ge dig den vägledning som änglarna/guiderna anser är det bästa för dig.

✓ 1 fråga 100kr
✓ 2 frågor 150kr
✓ Allmänt budskap med längre svar 300kr

Sedan är allting inte ristat i sten. Se svaren som en vägledning. De är en möjlighet. Det är sedan du och din tillvaro som bestämmer vilken väg som du väljer.

Djurkommunikation
Frågor och budskap om ditt levande eller avlidna djur.
Djuren är de som väljer vad de vill prata om, så det är inte alltid som det går att ge svar på specifika frågor.

Pris: 150kr

Etik
Jag har noterat att min förmåga fungerar endast om det är den enskilde själv som ställer frågorna vilket gör att jag svarar inte på frågor om den enskildes närstående, sjukdom eller död. Jag jobbar med 18 årsgräns.